Det här säger våra kunder!

 
 

"Cesar är en av dom bästa hantverkare jag träffat på. Kompetent, trevlig och mycket effektiv. Har rekommenderat honom till ett 10-tal affärskontakter, grannar och bekanta med lika många nöjda tackmail tillbaka till mig efter att han utfört jobben. Rekommenderar Cesar varmt för både större och mindre jobb."

Kalle Gustafsson Jerneholm,
Svenska Grammofonstudion.

 
 


 
"Vi är ett företag som är specialiserade på badrum och våtrumsentreprenader. Jag har jobbat med flera elektriker men sen ett år tillbaka har vi valt att bara använda Cesar och hans killar för alla elinstallationer på våra byggen. Jag vet att jag kan förvänta mig trevligt bemötande, professionellt utfört arbete och ärliga timrapporter. Jag kan varmt rekommendera Humlesson El & Bygg AB."
 
Martin Lundmark,
Ägare Lundmark Fastighet AB.


 

"Cesar har från allra första början varit med i vårt stora projekt att slå ihop två planskilda lägenheter i ett gammalt landshövdingehus till en fantastisk etagevåning. Han visade sin kompetens redan i planeringen och har hållit förstklassig kvalitet rakt igenom när all eldragning gjorts om ända från inkommande stammar, genom bjälklag och infrästa ledningar i väggar och tak till förbrukare och uttag. Vi gjorde det inte lätt för honom när vi meddelade att känslan skulle vara året då huset byggdes -1928 - med icke standardmått och porslinsarmatur. Det var inga problem.

-"Nej, du har tänkt till hur du vill ha det, det blir inte lätt men det fixar sig, jag fixar det"

Inte för inte rekommenderar vi honom varmt till familj, vänner och bekanta och han sköter utöver föreningen där vi bor även min mors och systers hus."

Fam Nivedahl


"Cesar har gjort flera elektriska arbeten i mitt hus sedan några år.
Jag är mycket nöjd med hans insatser. 
Han är kunnig, noggrann, informativ och vänlig och han håller det han lovar.
Jag vill gärna rekommendera honom."

Eva Dahlgren
Hovås


"När vi flyttade in i vårt nya hus i början av 2016 blev vi snart varse att det fanns gott om 'kreativa', i vissa fall rent livsfarliga, eldragningar. Flera i vår omgivning sjöng Cesars lov och prisade honom som den bäste elektriker de någonsin haft, så vi frågade honom om han hade möjlighet att hjälpa oss, dock med en liten gnutta skepsis: SÅ fantastisk kunde han väl ändå inte vara? Men jo, just så fantastisk var han faktiskt - och hans duktiga kollegor. Det skulle aldrig falla oss in att låta någon annan elektriker komma i närheten av proppskåpen. Ja, vi har två - just så knäppt är vårt hus. Men vi älskar det och nu känner vi oss trygga i det, tack vare Cesar."

Familjen Forslund

Askim